KEYİF VE GÜVEN DOLU YOLCULUKLAR İNOVA’YLA

Seyahat ya da yolculuk; kişi ya da nesnelerin (otobüs, uçak, bot, tren, vb.) uzak yerler arasında gerçekleştirdiği devinimdir

Günümüzde farklı amaçlar için (eğitsel, kültürel, turizm) toplu taşıma araçları ile kısa ya da uzun yolculuklar yapılmaktadır. Yolculuk süresince öncelikle güvenliğimizi sağlayan ve bunu konforla birleştiren en önemli araç şüphesiz ki yolcu koltuklarıdır.

Yolcu koltuğu tanımı genelde akıllara sadece araç içerisinde yolcuların oturmaları için tasarlanmış bir iç yapı olarak tanımlansa da aslında birçok fonksiyonu olan, üzerinde uzun soluklu çalışılması gereken özel tasarımlardır.

Ham madde tedarikinde yaşanan güçlükler, enerji ve petrol fiyatlarının artı yönlü olması toplu taşıma kullanımını arttırmıştır. Şehir içi ve şehirler arası yolculuklar sırasında ilk akla gelen unsur güvenli bir yolculuktur. Yaşamımızı emanet ettiğimiz bu yolculuklarda sürücülerin dikkatleri, araç üst yapıcılarının regülasyon şartlarına uyumları ve yolcu koltuklarının uluslararası test gereksinimlerini karşılaması gerekir. Bizler hem üretici hem de son kullanıcı olarak uluslararası standartlarda, Inotest merkezimizde test ettiğimiz M1, M2, M3 sınıflarına uygun yolcu koltuklarını siz değerli müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. 7 farklı kıtaya ihracatını gerçekleştirdiğimiz tüm müşterilerimizden tek talebimiz emniyet parçası olan kemerlerin yolculuk boyunca takılarak can güvenliğinin sağlanmasıdır.

Uzun veya kısa süreli olsun her yolculuk güvenlikle birlikte konforu da içerisinde barındırmalıdır. Konfor kelimesi herkesin düşüncesinde farklı anlamlar barındırabilir. Bir bütün içerisinde değerlendirildiğinde ise anatomik olarak baktığımızda bedensel rahatlığı sağlaması açısından yolcu koltuklarında arkaya yatar, bel ve baldır desteği vb. gibi fonksiyonlar aranan özelliklerdir. Sosyallik açısından değerlendirildiğinde ise kişisel araçlarımız için uygun aksesuar özellerini (USB bağlantısı, tablet desteği, LCD ekran vb.) barındırarak yolculuk süresince ihtiyaçları karşılamasıyla konforu bir üst seviyeye yükseltir.

Geniş ürün yelpazesi ve inovasyon mottosuyla çıktığımız bu yolda minibüs-midibüs-otobüs, her araç sınıfına hitaben, güven ve konfor temalı, özgün, yenilikçi koltuk tasarımları şirket bünyesinde AR-GE merkezimizde gerçekleştirilmektedir. Nereye gidiyor olursan ol İnova ürünleriyle dünya çapında her araç tipinde karşılaşman mümkün. Keyif ve güven dolu yolculuklar İnova’yla.

  • PAYLAŞ :