Fonksiyonellik

OTOBÜS KOLTUKLARI; ERGONOMIK YAPILARI VE DIĞER KOLTUKLA ARASINDAKI MESAFE ILE DE YOLCULARIN RAHATLIĞINI SAĞLAR.

Fonksiyonel ve konforlu bir yolcu koltuğu, dikkat edilmesi gereken detaylardır. Koltuğun arkaya yatması özellikle uzun seyahatlerde yolcu tarafından aranılan bir özelliktir. Uyurken arkaya doğru yatan aynı zamanda arkadaki yolcuyu da rahatsız etmeyen yatarlı arkalık ile yolcular dinlenebildiği gibi rahat bir uyku da uyuyabilirler.

Koltuğa giriş çıkışlarda yolcuların en çok takıldığı özelliklerinden biri de kolçaklardır. Bu yüzden de koridor tarafı katlanır kolçaklar ile koltuğa hem oturmak hem de kalkmak kolay hale gelir. Yolcunun eşyasının takılmaması, istediği zaman çıkabilmesi için otobüs koltuğu üreticileri de tasarımlarda bu detayları göz önünde bulundurur.

Yolcu koltuklarında isteğe göre değişebilen birçok farklı aksesuar da mevcuttur. Ayarlanabilir ayak dayama, beşik hareketini sağlayan mekanizma, gazetelik, bel desteği, USB girişi, ekran, servis tableti, koridor aydınlatma lambası gibi çeşitli özellikler koltuklara uyarlanabilir. Otobüs firmalarının yolcuları için seçeceği bu aksesuarlar ile yolculuk konforlu ve keyifli bir hale dönüşebilir.

  • PAYLAŞ :